maanantai 27. heinäkuuta 2009

Sulo nauttii olostaan kastraattina

Niinhän siinä kävi, että katsoin parhaaksi kastroida Sulon, jolloin hän pääsee nauttimaan huolettomasta elämästä ilman hormoniheilahduksia.
Sulo etsii sitä oikeaa kotiaan rakastettavana sohvaperunana ja lämpöpatjana.

tiistai 14. heinäkuuta 2009

Kuvia...


Tupla ihmettelee maailman menoa omenapuussa, jonka ympärille tulee tarha.



Nappula raapimassa. pitäisi ottaa kuvat ulkona, kun tuo suklaatabby ei näytä miltään salaman kanssa ja ilman ei tule mitään.

Olin eilen katsomassa pentuja ja tietysti ruokailuaikaan.

Tämä sininaamio sai nimekseen Cajun Spice. Mahtavat vastalauseet sain, kun menin ottamaan maitobaarista pentuja kesken kaiken.

Tämän väriä pähkäiltiin ja on todennäköisesti ruskeatabby. Hännässä ja jaloissa väriä on hyvin vähän ja anturatkin ovat hyvin vaaleat. Suklaatabby kävi myös mielessä, mutta katsotaan nyt. Vartalo on sen verran vaalea, että täytyy vain odottaa.
Nimekseen hän sai Bocephus.

sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Jee..kesäloma alkoi!

Täällä kaikki on hyvin rauhallista, mitä nyt Sulo joikaa ja olenkin miettinyt leikkauttaa pojan. Ei liiemmin enää merkkaile, mutta ehkä nyt olisi kuitenkin aika antaa hänen nauttia kastraatin elämästä. Eli Sulo hakee uutta kotia, kunhan on toipunut leikkauksesta.

Tupla voi hyvin ja kovin on tykästynyt tyttäreeni. Ulkonakin ollaan käyty piipahtamassa, mutta siellä on niin paljon kaikkea, että tyttöä pelottaa. Ruoka maistuu ja on ollut terve.

Saku on saanut nauttia Sharpin seurasta ja heistä onkin tullut erittäin hyviä ystäviä. Pentuja olisi siitä yhdistelmästä toivottavaa, mutta eipä tuon Sharpin kiimoista oikein tiedä, kun on niin hiljainen. Saku puolestaan on rauhoittunut ja syynä on varmaan neitiseura.

Nappula se vain kasvaa ja on muuten erittäin hyvän näköinen rasavilli ihanuus. Dumbo kävi tuossa eräänä päivänä ulkona ihan omin päin. Oli ovi jäänyt pojaltani vahingossa raolleen ja itse, kun menin ulos niin hetken päästä Dumbo tuli kulman takaa. Eipä herra ollut moksiskaan ja olisi varmaan halunut enemmänkin tutkia ympäristöä.

keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Pojat kasvaa


Mukavan näköisiä ipanoita. Toivottavasti pääsen kesäloman alettua näkemään nämä ihan livenä.