tiistai 11. maaliskuuta 2008

Aamun mietteitä.

Töistä tullessani Dumbo juoksi vastaan vaippa vain heiluen puolelta toiselle. Oli juu aika koomisen näköinen ja sitä tyttäreni kanssa naurettiin. Tulisipa se kesä nopeasti niin saisi rakentaa ulkotarhan. Siellä saisi merkata niin paljon kuin haluaa. Toivotaan, että loppuu sitten kastroinnin jälkeen.
Killer on toipunut hyvin leikkauksesta, raukka luulee pallien olevan vielä paikoillaan.

Linda Loun ja Angelin hampaita on vaihtunut ja syynä miksi näin aikaisin on varmaankin aikuisten raksut, joita tytöt ovat käyneet napsimassa.

Sulon hormoonit hyrrää ja mielitiettynä on Sale. Saas nähdä koska Sale alkaa ajatella noita asioita.

Ostin Get off nimistä tuotetta merkkailujen puhdistukseen ja katsotaan nyt onko siitä mitään hyötyä. Tuoksuu ainakin miellyttävän sitruunaiselle.

Pääsiäisviikonlopun näyttelystä tuleekin todella raskas, mutta onneksi minulla on vapaa viikonloppu ja pakollinen vapaa maanantai. Tiistaina olisikin sitten Onnin tehosterokotus. Rekkakirja tuli eilen vain kahden kuukauden odotuksen jälkeen!!

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kertoileppa tulevaisuudessa miten tuo Get off toimii. Meillä tällä hetkellä käytössä Hajuton-niminen aine ja en ole siitä vielä päässyt takuuseen sen tehokkuudesta ja aiheuttaako se tuplamerkkailut..

- Mirka - kirjoitti...

Meillä Get Off - toimi hyvin!
Vähensi paljon merkkailua ja toi kotiin kivan sitruunaisen tuoksun!

Me odotellaan vieläkin rekkakirjoja.. tytöt ovat nyt 14viikkoisia ja kirjat olleet tilattuina yli 6viikkoa..