torstai 4. syyskuuta 2008

Sama pää kesät talvet

Joo, että voi ihminen olla jäässä!! Tai muissa ajatuksissa. Miten saatoin otattaa aivan turhan testin. Menin varmaan sekaisin, kun osa kissoista joista testit otettiin piti ottaa juuri tuo diluutio testi. No täytyy sanoa, että hieman on ollut muita asioita mietittävänä myös.

Annilta tuli vähän valkoista paksua vuotoa. Ei kyllä millekään haissut, mutta en pidä tästä sitten ollenkaan. Epäily tulehduksesta kohdussa ei ole niitä kaikkein mukavimpia asioita. En kylläkään sen jälkeen ole havainnut vastaavaa. Muuten Anni on kyllä pirteä eikä vilkkareita näy ja syö hyvin sekä leikkii.

Diivan pojat leikkitappelevat hyvinkin tosissaan ja äänekkäästi. Kauhea huuto ja hännät pulloharjana hyökkäävät toistensa niskaan. Pitääkin yrittää ottaa kuvia tuollaisesta sessiosta. Tietysti se ei tule onnistumaan ellei sitten vähän väliä käy kamera kourassa kurkkimassa tilanteita.

Omppusavotta alkaa tänään eli aion tehdä mehua, koska se menee taatusti. Samalla kun saan kerättyä puut tyhjäksi niin leikkaan niitä myös. Muuten tulevat olkkarin ikkunasta sisälle.

2 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Toivottavasti Annilla on kaikki kunnossa! Peukkuja täältäpäin!

Katriina L. kirjoitti...

Juu, toivottavasti Anni on ok. Täältä Pyhtäältä terkkuja Eirenen Linda Loulta ja Shakatakilta eli Lissulta ja Simolta. Lissu makoilee totutusti Randin eli norskin, Tupuliinin Bartin kanssa ja äidin "prinssipoika" Simo on jälleen sylkissäni (missäs muuallakaan). Jos ei olisi tuo kissaluku täynnä niin..!