maanantai 11. tammikuuta 2010

SYS vai SIA?

Niin kuten Mirka jo totesi niin värin jakautuminen ilmaisee onko SYS vai SIA. Mad Loven nenässä on valkea raita eli siitä tiesi jo varhaisessa vaiheessa. Gremlinin jaloissa taas ei ole mitään väriä ja Heart Kickerin jaloista näkee myös valkoisen. Muut ovat ainakin vielä tasaisesti värittyneitä. Näistä pennuista voi tulla vain ruskeita tai sinisiä eli vahvoja värejä, helpottaa huomattavasti tunnistuksen. Jos olisi laimeita värejä esim. lila tai suklaa niin tunnistaminen olisi paljon vaikeampaa....tai sitten ei, se riippuu juuri missä ja kuinka paljon tuota valkoista on.

Näistä pennuista huomaan, että ovat vartaloltaa myös paljon vaaleamman sävyisiä kuin simskut.

Gremlin oli äsken oikein pitkällä kävelyreissulla. Emo seuraili silmä tarkkana mihin toinen on menossa, mutta löysi kyllä tiensä pesän lämpöön. Aamuyöstä töistä tullessani puolet pennuista taas kuikuili pesän suulla. Päät vain heiluivat puolelta toiselle minua seuraten. Aika hassun näköistä!

Pennuthan pääsivät heti synnyttyään manikyyriin ja nyt tarvitsisi uusinnan. Sen verran kova huitominen nisillä käy, että oikein hirvittää.

1 kommentti:

Tuula kirjoitti...

Voi kun viikot kuluu hitaasti :) Onneksi päivität blogia ahkeraan niin pääsee seuraamaan vauvojen kasvua