tiistai 2. maaliskuuta 2010

APUA riiviöitä!!!!!

Kuusi pientä riiviötä tuhoaa materiaalia minkä ehtivät. Aamulla oli villasukkaan tehnyt suuren reijän Mad Love, joka tietämättömän tyytyväisenä sitä nakersi tultuani keittiöön. Toinen tosi paholainen on King of the road, joka keksii leikkimistä ihan itsekseen (näkee olemattomia liikkeitä ihan missä vain ja hyökkää niiden kimppuun).

Tupla sai suojapuvun ylleen (täytyykin ottaa kuva), jotta pennut eivät enää imisi nisiä. Ollaan menossa TUROKin sunnuntain näyttelyyn. Muutenkin kiimat aiheuttavat pennuille vatsanpuruja ja kiimoja on jo muutama ollut. Tuli muuten hieno suojapuku!!! Nini osalllistuu myös näyttelyyn.

Sulo löysi kodin itselleen Jyväskylästä asti ja pääsi kastraattinaaraan, parin koiran ja parin lapsen omaavaan perheeseen omakotitaloon. Toivottavasti tämä on se oikea perhe ja Sulo saa kaipaamaansa aktiviteettia tilavassa asunnossa.

Yhdistystoiminnassa on tällä hetkellä todella kiireistä. Onneksi flunssan jälkitauti on jo mennyt ohi ja olinkin sairaslomalla useamman päivän. Raskasta olla töissä fyysisessä työssä flunssaisena. Henkinen stressi nuoruudenaikaisen tyttöystäväni huonosta kunnosta ei ole parantanut asiaa.

Vapaana vielä olisi King of the road, Pasadena ja toinen sys tytöistä. Toinen menee sijoitukseen ja luultavasti hyvä perhe on jo löydetty. Se selviää ensiviikonloppuna.

Ei kommentteja: