maanantai 15. elokuuta 2011

Kuulumisia

Ninin pennut voivat erittäin paksusti. Emo hoitaa hyvin ja maitoa riittää. Poika on todennäköisesti suklaanaamio simsku ja tyttö sininaamio balineesi. Vain poika on myynnissä tällä hetkellä ja tyttö jää kasvatukseen, jos ei esiinny mitään vikoja.

Tässä olen miettynyt kasvatuksen jatkoa ja siksi pidän tuon Humdinger (Hempan) vielä kotona. Sijoitusta olen harkinnut myös. Kaikki selviää Ninin PRA testien tuloksesta sitten aikanaan. Nyt niitä ei vielä kannata tehdä. Hemppa voisi olla myös käytettävissä ulkopuoliseen asuukseen, tosin lyhyellä aikajaksolla. Mielettömän upea luonne pojalla ja pieni ääni....tullut isäänsä ainakin siinä suhteessa.

Meillä on ollut tahtojen taisto tuon Kinuskin kanssa. Hän haluaa ulos niin paljon, että saa jopa auki oven jossa kahva on ylöspäin. Täytyy miettiä jotain muuta keinoa, jotta kissat varmasti pysyvät sisällä. Ei olisi mukava huomata kaikkien olevan ulkona, kun kotiin tullaan. Onneksi ei vielä ainakaan ole mitään vakavaa tapahtunut. Portaissa korkeintaan ovat käyneet tutkimassa.

Ei kommentteja: