tiistai 7. helmikuuta 2012

Tuplan pennut jo melkein 3 viikkoisia

Niin se aika vierähtää! Pentuja syntyi 7, joista 2 tyttöä menetettiin. Taisivat olla ne kaksi, joiden istukat olivat irronneet...tiedä sitä sitten. Sektiollahan nämä sitten viimein syntyivät. Tuplan leikkaushaava näytti olevan hieman tulehtunut, johon saatiin ab-kuuri. No sehän ei sitten ollenkaan sopinut mammalle vaan aiheutti oksuja sekä syömättömyyttä. Onneksi sain vaihdettua kuurin toiseen hyvin nopeasti ja tilanteet parantuivat melkein heti. Pennut ovat olleet terveitä ja edelleen virheettömiä.

Pentueessa oli 2 suurta, 3 keskikokoista ja 2 pientä. Toiseksi pienin poika oli pari päivää tehohoidossa, mutta osoitti sen jälkeen sisukkuutensa raivaamalla tiensä nisille. Tuplan tytär Taru luuli emoaan joksikin muuksi lähes viikon pentujen synnyttyä. Pentuja sähisi vielä seuraavan viikon. Tupla ihmetteli kovin tyttärensä käytöstä, mutta ei pahastunut toisen reaktiosta. Nyt jo hoitaa kuin omiaan.

Huomenna pitäisi ottaa enemmän yksilökuvia nimineen. Täytyykin asennoitua tulevaan koitokseen, joka ei ole helppo homma!

Työrintamalla on ollut erittäin kiirettä ja unet ovat jääneet vähiin. Toki Tuplan synnytys myös vaikutti asiaan. Nelisen viikkoa olen ollut kuin joku zombie! Mustat silmänaluset vain tummuu. Näyttelyihin en ehdi ainakaan lähikuukausina, mutta ei tässä sellaista pakollista tarvettakaan ole. Täytyy katsoa sitten kesällä tai syksyllä.

1 kommentti:

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Suloisia hölökolvia siellä!