tiistai 6. maaliskuuta 2012

Erittäin huonoja kuvia...anteeksi!!

Tepi
Vili
Vili
Tomppa
Tepi
Santeri ja Vili
Santeri ja Vili
Santeri
Santeri
Santeri
Santeri
Rolle
Rolle

Hävettää oikein laittaa näin huonoja kuvia, mutta nyt ei hermot kestä ottaa uusia. Näitä ottaessani suurin osa meni suoraan roskikseen, että näin.

Pennut syövät jo kiinteää ruokaa. Havaittavissa on emon lähestyvä kiima. Silloin aina pennut lähes varmasti oksentavat juomansa maidon. Tässä iässä ei tällä ole hätää, kun saavat tosiaan tarvitsemansa kiinteästä ruuasta. Emon tyttärellä Tarulla kiima juuri loppui ja ihana hiljaisuus on talossa. Ainakin hetken!! Taru astutetaan seuraavasta kiimasta eli TUROKin näyttelyn jälkeen. Taru on sinne tulossa lauantaille.

Naurattaa, kun välillä kuuluu sellainen lussutus, että pitää oikein katsoa ja Taruhan siellä emonsa nisillä on. Ei tosin usein, mutta silloin tällöin.

Huolestuttava asia on nämä pentutehtailijat!!!!!! Se, että pitkään ansiokkaana kasvattajana olleet ryhtyy tällaiseen, on aivan uskomatonta. Pentuja etsivät ihmiset älkää ihmeessä ostako tällaisilta pentuja, vaikka saisitte hieman halvemmalla. Rotukissalla on aina rekisterikirja!! Sitä ei jälkikäteen saa!!!! Neloskategorian hinta on 650-850e. Hintaa alentaa ikä tai mahdolliset viat. Kaikki tämän alittavat hinnat pennuissa pitäisi herättää huomiota ja ottaa selvää tarkemmin miksi alhaisempi hinta.

ÄLÄ TUE PENTUTEHTAILUA!!!!

Ei kommentteja: