tiistai 7. toukokuuta 2013

Pentuja vapaana ja mahdollisesti pari nuorta aikuista

Edellinen kirjoitus ei näköjään ikinä tänne tallentunut, mutta eipä se mitään. Aikaani vie työ enimmäkseen ja ne vapaa-ajat menevät nukkumiseen, siivoukseen ja pentujen hoitoon. Työtä teen jopa 12 tuntia päivässä ja vielä kahdessa jaksossa niin ei siinä välillä pysty nukkumaan vaan kissojen ruokintaa ja itsensä ravitsemista.

Maon pennut saivat tänään tehosterokotuksen ja samalla eläinlääkäri tutki tarkemmin eikä löytänyt mitään virheitä. Cinderella tyttönen on vapaana, joka on aiemmasta poiketen ruskeanaamio (ei sininaamio) seychellien lyhytkarva variantti. Hurmaava neitonen ja jos vain voisin niin kasvatukseen jäisi. Kaikea lupaavaa ei kuitenkaan voi itselleen jättää. Taidan tulla vanhaksi, kun näen lähes jokaisessa pennussa lupaavaa kasvatukseen. Järki hoi missä olet!!

Junglen pennuista on enää tytöt jäljellä. Eli OSH f 22, OSH g 23/24 03, SIA c ja SIA b. Naamiopoika kuoli pari päivää synnytyksestä, joko keuhkojen kehittymättömyyteen tai nesteeseen keuhkoissa. Punatabbypoika kuoli onnettomuudessa kolmen viikon ikäisenä. Pullea ja hyvinvoivan näköinen enkelipoitsu ei vain ollut tarkoitettu tähän maailmaan. Nämä neitoset etsivät lemmikki/ näyttelykotejaan. Hieman ihmetyttää tuon suklaanaamion väri. Tuntuu todella hurjan lämpimältä ja erilaiselta suklaaksi.

Huolta ja murhetta on tuottanut myös tuntematon pentujen siirtelijä. Usein yksi tai kaksi pennuista löytyy alakerran olohuoneen lattialta ja pennuthan ovat yläkerrassa. Sihru se ei ole enkä usko emonkaan tuota tekevän. Kolme muuta mahdollisuutta olisi, mutta miten sen selvittäisi? En pidä siitä, että pentuja kuljetetaan alas, koska alhaalla lattia on aika kylmä. Pentu voi joko sairastua tai jopa kuolla kylmyyden aiheuttamiin vammoihin. Tässä olen pähkäillyt ja jopa tehnyt erinäisiä rakenteellisia parannuksia, jotta pentujen olot olisivat turvalliset. Nyt pennut alkavat jo painaa niin paljon, että toivottavasti tuo kantelu olisi loppu.

Yhteydenotot pennuista mielellään sähköpostitse, koska unirytmini on aivan toista kuin normi ihmisellä.

Ei kommentteja: