keskiviikko 2. tammikuuta 2008

Itsepäinen emo!

Aivan mahdoton parivaljakko tuo Diiva ja Sandra. Molemmat käyvät siirtämässä poitsua mukamas parempaan paikkaan ja parhaimmillaan jopa 6 kertaa yössä kiikutan pennun takaisin kylmältä lattialta pesän lämpöön.
Painoa tulee tasaiseen hyvään tahtiin ja silmätkin ovat jo auenneet. Pullea poika ja käpälät ovat kokoonsa nähden todella isot.
Hirvittää välillä, kun Diiva ja Sandra saavat niin rajuja leikkikohtauksia. Mitään ei vielä ole onneksi hajonnut, mutta pesän katto oli kerran siirtynyt ja tipahtanut puoliksi pesään. Onneksi ei sentään pennun päälle. Vielä ei ole tullut mitään väriä eli luultavasti on puna- tai cremenaamio.

Kisellen kanssa jouduttiin käymään päivystyksessä kohtutulehduksen vuoksi. Yleiskunto romahti hyvin nopeasti ja onneksi päästiin nopeasti lääkäriin. Sterilointi on todennäköisesti edessä, mutta haluan ensin puhua asiasta oman ell kanssa. Luultavasti synnytyksessä jäi kohtuun istukka, joka olisi sitten syynä tähän.
Nyt Kiselle voi taas hyvin.

Päästiin sitten kuitenkin Surokin näyttelyyn sunnuntaille ja mukaan lähtee Sulo, Sandra D ja Sleazy.

Saas nähdä missä kunnossa käteni on tuolloin, kun nyt on mennyt taas huonommaksi. Assarin tehtäviä siellä taas hoitelen.

Huomenna olisi Kisellen ja Bella Rayn pentujen tehosterokotukset. Ainokainen poika on täydellinen kopio isästään. Voi Johanna parkaa!! Muutenkin meno on aivan vallatonta ja pentuja lentelee sinne tänne. Ruoka-aikoina huuto on valtaisaa ja seuraavat jokaista askeltani, kuin koirat. Legacy murisee ruoka suussa aivan kuin se loppuisi kesken. Hieno poika hänestä tulee, vaikka on hieman dominoiva luonne.

Ei kommentteja: