tiistai 17. kesäkuuta 2008

Kissojen erikoispiirteitä?

Lähes jokaisella kissalla on jotain erikoisia omia tapoja tehdä jotain. Tällaisia minä olen huomannut tuntemissani kissoissa:

Vekara syö kaikki sukat, puhtaat ja likaiset. Puskee ja kiertää jalkoja kahdeksikon lailla, häntä viimeisenä. Ääni on kuin joku oksentaisi!! Paperirullat ovat myös intohimo.

Dumbo rakastaa raapimapuun ympyrää osaa, kun se on lattialla. Menee sinne sisälle puoliksi ja alkaa potkia sitä. Leikkii myös muiden kanssa tuollaista potkuleikkiä. Ottaa toisesta etukäpälillä kiinni ja alkaa potkia. Jos lattialla on pahvilaatikko niin Dumbo alkaa puremaan siitä palasia, melkeinpä raivoissaan. Yrittää varmaan "tappaa" laatikkoa.

Sama potkumisvimma on tyttärellään Sandralla. Sandra on myös häntätietoinen ja selvähän se, kun on se niin pitkä.

Sulo "tappaa" ja kuljettaa fleeze-huovat. Esittelee peräpäätään viimeiseksi mm. ruokapöydässä syödessäni! Pyytää käpälällä koskettaen silityksiä.

Kiselle pyytää myös samalla tavalla huomiota käpälällään.

Diivalla onkin eriskummallinen tapa eli hän kuljettaa vaatteita hiekkalaatikkoon!! Niinpä olen löytänyt sieltä poikani vaatteita ihan kalsareista lähtien. Omituista!

Anni pyytää ruokaa maukumalla. Aivan kuin ei olisi ikinä edes nähnyt ruokaa aiemmin.

Saku rakastaa olla sylissä ja yrittää varastaa ihan kaikkea ruokaa mm. kurkkua. Kuljettaa pehmolelua vesikuppiin. Menee kaikkiin tyhjiin laatikoihin mm. muropakettiin.

Ei kommentteja: