sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Jee..kesäloma alkoi!

Täällä kaikki on hyvin rauhallista, mitä nyt Sulo joikaa ja olenkin miettinyt leikkauttaa pojan. Ei liiemmin enää merkkaile, mutta ehkä nyt olisi kuitenkin aika antaa hänen nauttia kastraatin elämästä. Eli Sulo hakee uutta kotia, kunhan on toipunut leikkauksesta.

Tupla voi hyvin ja kovin on tykästynyt tyttäreeni. Ulkonakin ollaan käyty piipahtamassa, mutta siellä on niin paljon kaikkea, että tyttöä pelottaa. Ruoka maistuu ja on ollut terve.

Saku on saanut nauttia Sharpin seurasta ja heistä onkin tullut erittäin hyviä ystäviä. Pentuja olisi siitä yhdistelmästä toivottavaa, mutta eipä tuon Sharpin kiimoista oikein tiedä, kun on niin hiljainen. Saku puolestaan on rauhoittunut ja syynä on varmaan neitiseura.

Nappula se vain kasvaa ja on muuten erittäin hyvän näköinen rasavilli ihanuus. Dumbo kävi tuossa eräänä päivänä ulkona ihan omin päin. Oli ovi jäänyt pojaltani vahingossa raolleen ja itse, kun menin ulos niin hetken päästä Dumbo tuli kulman takaa. Eipä herra ollut moksiskaan ja olisi varmaan halunut enemmänkin tutkia ympäristöä.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hyvää lomaa! Kuvia Nappulasta ja Tuplasta toivelistalle. ;)