perjantai 25. syyskuuta 2009

Kuulumisia

Sharpin nisät punertaa, mutta vielä on liian aikaista sanoa onko tiine. Vasta 3 viikkoa astutuksesta.

Tupla oli testeissä ja seuraavasta kiimasta astutus Sakun kanssa.

Nappula saa morsmaikun kylään huomenna.

Sulo muuttaa uuteen kotiin piakkoin ja ikävähän tuota ihanuutta tulee, mutta uskon saavan hyvän kodin ja häntä tullaan ehkä näkemään näyttelyissäkin.

En enää sijoita naaraita, vaan kaikki sukua jatkavat ovat minun luona siitosuran ajan. Toisten kasvattajien kanssa sopimuksia teen jatkossakin, se on paljon selvempää ja silloin ei ole tarvetta jättää omaan kasvatukseen jatkoa. Pysyy tuo kissamääräkin sopivana.

Niin olen siis saanut tuollaisen kaksilahkeisen seurakseni, joka ei juurikaan pitänyt kissoista... No nyt ajatusmaailma on muuttunut täysin ja hänen suosikkinsa on yllätys yllätys Kiselle. Yleensä kilpparit ei ole juurikaan suosittuja. Niin nämä muuttavat käsitystä jos vain tutustuu paremmin!!

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

:-) Hauskaa tuo kilpparifanitus, ja kiva jos on pentuja tulossa!

Katriina L. kirjoitti...

Jep! Sadun kommenttiin yhdyn! Kiva että kaverisi olet saanut "käännytettyä" ja kilppariin vielä tykästyi ;o) Ainakin meidän kilppari-vainaa oli hyvin oman arvonsa tunteva ja ilmoitti selvästi mistä asiasta tykkäsi ja mistä ei ;oD Kaikkea hyvää toivottaen Katriina (mm. Eirenen Shakatakin ja Linda Loun nyk. emäntä)