sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Vihdoinkin!

Eilen aamulla klo 7 alkoi synnytys ja klo 7.15 oli homma hoidettu!
Tuloksena tyttö ja poika. Tytöstä on hieman pahoja aavistuksia, kun jouduin kauan poistamaan nesteitä hengitysteistä eli katsotaan nyt. Poika on tosi pirtsakka kaveri.

Sharpin nisät ovat niin täynnä maitoa, että ruoka ei ainakaan kesken lopu. Päinvastoin luulen, että nuo kaksi ei edes pysty niitä tyhjentämään. Voi olla hieman tukala olo emolla. Sharpin vatsa ei juurikaan pienentynyt eli taisi vain kerryttää "tiineysgrammoja". No selittyi sekin miksi liikkeitä ei ollut niin paljoa.

Eipä ole näin helppoa synnytystä ollut sitten aikoihin ja olikin hyvä, että juuri silloin olin paikalla koska eipä tuo Sharp ymmärtänyt mitä niille pikku möhkäleille olisi pitänyt tehdä. Emonvaistot heräsi kyllä heti, kun olin kuivannut pennut ja ne alkoivat ryömiä emon kainaloon. Pesässä emo sitten ei juurikaan uskaltanut liikkua, kun pelkäsi satuttavansa pienokaisiaan.

Tässäkin tiineydessä olisi voinut tulla turha sektio, jos ensimmäisestä astumisesta olisi laskettu eli silloin päiviä olisi tullut 71. Sitten kun laskee astutuspäivien keskiarvon niin päästäänkin paljon parempiin lukemiin eli 67. Tämä viimeinen pitää kyllä hyvinkin paikkansa, koska maito laskeutui vasta torstaina eli 65 vrk:n kohdalla nisiin.

Mikä on kummastuttavaa niin Sharp söi hyvän satsin possun sydäntä vain puolisen tuntia ennen synnytystä! Tätä synnytystä voisi kuvailla kahdella sanalla eli plups...plups.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Onnittelut pikkuisista plussapalleroista! :)

maarit kirjoitti...

Onnea ipanoista! :D

Satu kirjoitti...

Onnea, toivottavasti tyttökin selviää! Ei sinulla(kaan) niitä liikaa ole viime aikoina syntynyt!