maanantai 21. joulukuuta 2009

Ikäviä uutisia

Sharp alkoi taas kiimailemaan eli viime tiistaina ja siitä sitten alkoi Rikun alamäki. Suolisto meni aivan tukkoon eikä ruoka enää imeytynyt. Asiaa ei parantanut lattialämmityksen toimintahäiriö. Kaikki ruoka jota annoin ei imeytynyt eikä myöskään mitään tullut ulos. Perjantaina sitten Rikusta tuli enkelikisu.

Masentaa tällainen takaisku, mutta tämä on sitä kasvatuksen huonoa puolta. Sharp pääsi nyt tutustumaan Kiselleen, Nappulaan ja Niniin. Tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa ja nauttii suunnattomasti kissaseurasta. Kisellekin tuntuu hyväksyvän nuo tyttöpuoliset hyvin.

Vielä en ehtinyt laittamaan rekkapapereita Rikusta eli Sharp sai luvan kanssa tavata Nappulan. Ihmeellistä...ensimmäinen kiima yli vuoden iässä ja sitten viikon synnytyksen jälkeen ja siitä vajaan kahden päästä seuraava. Nooh.. parempi aloittaa myöhemmin.

Tupla voi hyvin ja pennut yrittävät jo kovin saada synnytystä alkamaan. Vielä ei ihan ole mielestäni se hetki eli ihan rauhassa odottaen seuraan tilanteita. Maito ei ole kunnolla laskeutunut eikä mahakaan. Ei tule myöskään mitään vuotoa ja emo on hyvin rauhallinen.

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Voi harmi :( Otan osaa, uskon että harmittaa suloisen ja lupaavan pikkukissan menetys!

Pirjo kirjoitti...

Voi ei...just kävin katsomassa taas kerran ja ihastelemassa hienoa poikaa. Sitten toisesta blogista näin linkin.
Surku. Voi pientä. Otan osaa.