sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kuulumisia

Nyt ei ikävä kyllä ehdi ottamaan kuvia, mutta pennut voivat hyvin. Pikku riiviöt! Perjantaina kävi siruttaja lykkäämässä tunnistekapselin jokaisen pennun niskaan. Mad Love oli ainoa, joka siitä ei pitänyt. Muut vain nauttivat rapsutuksista. Tiistaina olisi sitten tehosterokotus ja perjantaina on alustavasti sovittu ensimmäisen pennun muutto uuteen kotiin. Sijoituskotiin lähtee Twister Alley eli Heart Kicker on vapaa.

Tänään olin talon alla laittamassa eristevilloja. Taisi iskeä ahtaanpaikan kammo, vaikka ei sellaista olekaan. Nyt ainakin on! Sääressä vertavuotava haava ja mustelmilla, kun otti teräviin kiviin kiinni.

Sitten neuvoja otetaan vastaan. Menen huomenna tapaamaan likkakaveriani, jonka olen tuntenut lähes koko ikäni ja nyt hän on saattohoidossa. Elinaika on laskettavissa päivissä/ viikoissa. Miten voin lohduttaa häntä? Mitä itse kukin veisi mukanaan....

IP-osoitteeni varastamisesta sen verran, että enää ei ole sama yhteys vaan on 2 nettitikkua ja silloin ei saatu siihen salausta. Langaton yhteys oli. Välillä ilmoitti, että verkko on varattu ja piti kaikki asetukset hakea uudestaan. Tätä tapahtui päivittäin

1 kommentti:

Johanna K. kirjoitti...

Se, että menet itse paikalle on jo suuri asia ystävällesi. Jokin ihana muisto yhteisitä ajoistanne ja valokuva voisi olla kiva piristys viimeisiin päiviin.
Voimia sinulle kovasti ja mene ilman ennakkoluuloja paikalle. Sillon yleensä, ei hajota itseään liikaa...