perjantai 17. joulukuuta 2010

PRA-tulokset

Tulivat tänään, Kinuski sekä Texi ovat kantajia, Nini sekä Tupla eivät ole kantajia.
Eli pentusuunnitelmat eivät muutu, mutta pentueet testataan ja tuloksista riippuu jatkokasvatukseen menijät.

Mad Loven näyttelyura alkaa tammikuussa SUROKin näyttelystä ja innolla odotan miten Mad suhtautuu asiaan. Mahdottoman toimelias poika on ja suuri eli painaa jo varmaan 5 kiloa. Ei kuitenkaan ole lihava vaan erittäin korkea sekä pitkä. Aivan mahdoton tapaus sillä tuo poika keksii jos jonkinlaista tekemistä ja pyykkikori on saanut suurta huomiota. Sivussa olevista rei'istä vedetään vaatteita ja välillä koko kori kaatuu. Mad on tuhonnut kasan sukkia sekä villatakin eli ei voi jättää esille edes hetkeksikään mitään villaista.

Texi on varsinainen pusuttelija ja vaatii päivittäin vähintään tunnin pusuttelu ja halimistuokion. Omituinen tapa on se, kun hänen pitää päästä kaulalle ja siinä sitten puskee ja pusuttelee. Naurettavaa katsottavaa on, kun Texi leikkii yksinään rakastamallaan pehmodelfiinillä. Heittelee sitä edes takaisin ja tekee uskomattomia kieppejä ilmassa. Sharp se vasta omituinen käkättäjä onkin sillä Texin ei tarvitse kuin ohi kävellä niin Sharp murisee kuin olisi pahin vihollinen.

Tässä talossa ei ole yhtään tylsää hetkeä vaan jatkuvasti sattuu ja tapahtuu jotain. Uskoisin tämän asian olevan varsin yleistä nelosten kissojen omistajilla.

Ei kommentteja: