perjantai 25. maaliskuuta 2011

Hormoni-implantti

Suosittelen. Tosin kapselin laiton jälkeen noin 2 viikkoa kollittelu voimistuu, mutta sitten alkaa sellainen hyvin seesteinen aika. Kinuski ei vielä muuta tehnyt kuin huutanut neitosia ja voitte kuvitella ne 2 viikkoa....yhtä huutoa ja pissa haisi todella voimakkaasti. Nyt tilanne on tosi hyvä ja käyttäytyy kuin kastraatti. Leikkii, syö ja nauttii olostaan. Tuntuu myös, että seurallisuus on lisääntynyt aiemmasta hormonien aiheuttamasta taantumasta. Sellainen isottelu ja johtajapaikan hakeminen on loppunut kokonaan. Tuossa ne Madin kanssa leikkiä kisailevat nytkin. Aivan mahtavaa! Ei myöskään ole kiinnostunut astumaan ja toivoisin tämän tilanteen jatkuvan jopa vuoden tai ainakin liki sitä.

Kokemukset implantista ovat olleet hyvät ja tietooni on tullutkin eri kategorian kissasta, joka on tullut isäksi 8kk implantin laiton jälkeen. Pentuja tuli vielä 7, joka on siinä rodussa erittäin harvinaista.

Ninin laskettu aika lähestyy ja pitääkin alkaa valmistella tulevaa. Nini, kun on niin sosiaalinen ja rauhallinen niin Kinuski-iskä ja Mad saavat pitää seuraa. Katsotaan sitten miten menee, mutta uskon Ninin hyväksyvän hoitajat.

Tuplan pennut kasvavat todella hyvin ja ovat jo lähteneet tutustumaan ympäristöön. Ihania ipanoita todellakin! Nimet olin jo valinnut, mutta kadotin lapun eli ne muuttuivat hieman. Piakkoin julkaisen ne ja rekisteröintipaperit lähtee maanantaina.

Ei kommentteja: