tiistai 14. toukokuuta 2013

Junglen ja Vilin vahinkotytöt

 OSH g 24 03
 Sama veikeä tyttönen
 Porukan suurin ollut koko ajan.
 Emon kanssa
 Lilanaamio simsku
 Suklaanaamio bicolour seychellien lyhytkarva. Juu näin on todettavissa sillä anturoista sen näkee. Muuten ei vielä juurikaan huomaa. Muutenkin tuo väri on kehittynyt hyvin hitaasti.
 Sama tyttönen ja varsin rasavilli tapaus.
SYS b 03 ja OSH g 24 03. Voi hurja, että joutuu oikein miettimään noita EMS-koodeja. No ei se mitään, kun menee jo emotkin sekaisin. Näin siis tapahtui, kun aamulla vastasin s-postiin. Uskomatonta, mutta totta.
Kilpparitabbytyttö ei tänään ollut halukas kuvattavaksi tämän enempää, vieressä lilasimsku.

Taru eli Eirenen True Love, OSH f 24 etsii uutta kotia. Tarun tiedot löytyy kotisivuilta (joku voisi nekin päivittää....). Tässä on tultu siihen tilanteeseen, että en haluaisi luopua mistään!! Näen potentiaalia kasvatukseen lähes jokaisessa, mutta kuinka ollakaan en voi varastoida kaikkia itselleni. Sijoituskoteja käytän ennemmin kolleilla ja tietysti lyhyttä sellaista, ettei tule merkkausongelmia. Naaraiden suhteen tilanne onkin sitten toinen. Kasvatan siksi, että hoidan pennut myös itse, koska kasvattaja on aina vastuussa pennuista. Sitä paitsi kokemus auttaa havaitsemaan sellaisia asioita, jota ensikertalainen ei huomaa. Asiaan vaikuttaa myös vuosia sitten tapahtunut sijoitus Norjan-tuonti naaraallani. Se onneksi kaikkien tapahtumien jälkeen selvisi.

Eirenen Clicety Clack, SYS c 03 etsii myös kotia. Tätä olen pähkäillyt jo pitkään, mutta nyt nuo kiimaiset naaraat saavat Vilin pään sekaisin ja päinvastoin. Valitettavasti Baran joutuu seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi...niin tai siis yritykseksihän se jää, mutta kuitenkin. Eipä poitsu siitä ole pahoillaan vaan kailottaa itsekin sujuvasti. Baran on siinä iässä, että ei enää pääse leikkaamattomien sukukypsien naaraiden luokse. Näkee kyllä ja voi jopa koskettaa, mutta siihen se jää. Sihru täällä rauhoittelee noita naaraita. Tiedä sitten tuleeko siitä mitään, mutta yritys on erittäin hyvä.

1 kommentti:

Mirka V. kirjoitti...

Tuo sinikilppari on mun unelma ja vielä valkolaikullinen <3 kaunis !!