torstai 24. lokakuuta 2013

Arlenen ja Baranin suklaiset herkkusuut syntyivät 23.10.

Tässä on ollut hiljaiseloa blogin ja kotisivujen päivittämisessä. Syyt siihen on yksinkertaisesti työt ja remontti. Nyt on ikkunoita vaihdettu ja muutakin. Nykyään olen kahdessa työssä ja täytyy sanoa, että onhan se raskasta. Nukkua pitäisi, kun on siihen aikaa ja näyttelyihin en enää ehdi. Viikonloput menee töissä niin päivisin tai iltaisin ja siihen vielä yöt päälle. Se vapaa-aika mitä jää niin menee siivoukseen ja lepäämiseen.

Kuinka ollakaan eilen illalla jouduin lähtemään töistä kesken, kun tuli ilmoitus pennun syntymästä. Arlene oli synnyttänyt esikoisensa raapimapuuhun. Kotiin päästyäni syntyi seuraava ja loput kaksi aika pienin väliajoin. Suuria poikia ja erittäin virkeitä. Itämaisia on yksi suklaa sekä kaksi suklaata kuviolla, joista toinen valkoisella sekä yksi SIA tai SYS ja luultavasti tulee tämäkin versio olemaan suklaa. Aika näyttää kuten nuo kuviotkin.

Twisting Cowboy, SYS n 03 etsii kotia ja on kastroitu, kun itselläni ei ole sopivaa naarasta enkä halua vahinkotiineyttä enää toiste. Suunniteltu astuminen peruuntui, jota tämä poitsu odotti ja jota varten oli testattu kaikki tarpeellinen. Muitakin vapaana olevia löytyy.

Ei kommentteja: