keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

ThunderFighting ja Cheyenne ovat löytäneet kotinsa.

Pennut ovat saaneet nimet ainakin alustavat sellaiset. Voivat vielä muuttua tai sitten jäävät tällaisiksi.

Black Velvet, OSH n, naaras, alustavasti varattu
Stolen Heart, OSH n 23, naaras
Shufflin Over, OSH h, naaras
Victory Shout, OSH b, naaras
Sweet Revenge, OSH d 23/24, uros
Shadow Ride, OSH d 23/24, uros
Wildest Dream, OSH b, uros
Stoodley Stomp, OSH n 23, uros

Nyt olisi etsinnässä sijoituskoti mahdollisesti urokselle ehkä myös naaraalle. En vielä ole päättänyt yksilöitä eikä tässä sellaista kiirettä edes ole. Katselen rauhallisesti miten kehittyvät. Nuo punaiset ovat kyllä niin minun heikko kohta. Valinnanvaraa on liikaa ja kaikki ovat niin ihania.
Musta tyttö on edelleen suurin ja varsin viisaan oloinen. Varaustilanne hänen kohdallaan selviää alkukuusta.

Cheyenne on vielä vähän aikaa täällä kiusaamassa pikkuisia. Niin on aktiivinen tyttönen eikä ymmärrä, että toiset ovat vielä liian pieniä hänen leikkeihinsä.

Isi Marbo sai vihdoin aika kattavat testitulokset Genoscoperilta. Testissä oli paljon sellaisiakin mitä ei tästä rodusta ole ikinä löytynyt. Tärkeimmät nyt kuitenkin oli neurologiset sairaudet, PRA, GM1 ja polykystinen munuaistauti. Kaikki olivat negatiivisia. PRA:n tiesinkin, mutta sääntömuutoksen vuoksi sekin testi piti otattaa eläinlääkärillä saadakseen virallisen tuloksen.
Selvisi myös, että kantaa kanelia.

Kuvia en pennuista nyt laita. Itsekukin voi kuvitella mikä härdelli täällä on ruokinta-aikoina. 8 nälkäistä pikkuista odottaa saavansa samaan aikaan suuhun jotain. Olen syöttänyt lusikalla, koska näin aluksi pentu pureskelee vain lautasen reunaa eikä siinä olevaa ruokaa. Samalla tietysti kävelemällä siinä ruokalautasella. Sottaista puuhaa todellakin. Minä, pennut, alustat ja kaikki lähellä olevat ollaan ruuasta likaisina. Onneksi putsaajia on, mutta kun ne on aika usein ihan tiellä. Tällaista se arki täällä on.

Ei kommentteja: