perjantai 1. elokuuta 2008

Näyttelyyn valmistuminen

Niin miten ollakaan, että se jää aina viime tippaan. No onhan tänään vielä aikaa. Joo pitäisi auto siivota ja vaikka mitä muutakin.
No mukaan ei lähde täältä kuin Saku ja sijoituksista parille mukaan täytyy muistaa ottaa tarpeelliset kamat. Veerakin tulee ja onkin tosi mukava nähdä miten on kehittynyt.

Pennuista tyttö ohitti toisen pojan painossa tosin vain 4:llä grammalla, mutta kuitenkin. Painavin poika ei ole kuin 4g painavampi tyttöä. Eli tasaista porukkaa. Pullukoita!! Ja voi luoja sitä huutoa mikä näistä lähtee. Sitä huudetaan jos emo ei ole sopivassa asennossa nisien kanssa tai vahingossa on päälle istumassa. Diiva on yrittänyt hiljentää tyttöä hieman liiankin kovakouraisesti, kun päässä on hampaan aiheuttama pieni patti.

Töihin pitäisi taas mennä yöksi, mutta pääsen varmaan siinä klo 4.30-5.00 viimeistään kotiin ja siinä ehtii vaikka mitä ennen kuin haen kyytiläiset mukaan. Eli taas olen näyttelyssä punasilmäisenä ja hieman ylikierroksilla. Varsin tuttu näkymä, mutta ei voi mitään, kun ei ole varaa ottaa palkattomia vapaita. No nuorena jaksaa;-)) Tai vanhenee kahta nopeammin....

Ei kommentteja: