perjantai 8. elokuuta 2008

Tallinnaan lähdössä

Pian lähdetään Sulon ja Sakun kanssa Tallinnaan. Ei tullut mikään mukava matkapäivä, kun sataa niin paljon. Meinaan pärjätä atlas 30 ja painoa siihen tulee 8kg. Toivotaan, että kestää. Käytiin juuri eilen heisimatolääkityksellä ja samalla punnittiin pojat. Saku painoi huimat 3,5kg ja Sulo 4,5kg. Sulo näyttää oikein näyttelykuntoiselta eli hoikka, mutta lihaksikas. Saa tulla jopa hieman lisää painoa niin ei silti haittaisi. Niin on pitkä poika! Sakulle taas on ruoka maistunut hieman ehkä liikaa, mutta en ala rajoittamaan sitä, kun jossain kohtaa se kuitenkin menee toisin päin. Hyvä vain, että ottaa hieman ympärilleen "lihasta", sitten kun tytöt alkaa olla mielessä niin eihän sitä ehdi edes syödä.

Annilla on selvästi ajoittain pahoinvointia ja täytyy oikein maanitella toinen syömään. Kaikilla mahdollisilla herkuilla ja sydän on se kaikkein maukkain hänelle.

Voihan vitalis. Kohta jo kyyti tulee ja minä vain juon kahvia ja kirjoittelen! Pakkauskin on vielä kesken. Kissoille on jo kaikki esillä, mutta kai sitä itsellekin jotain tarvitsen.

Olisi ollut mukava olla surokin sunnuntain näyttelyssä, kun siellä oli niin komea kollipoika. Näin kuvia Siltalan galleriassa ja mietin, että kukas tuo on!? No Satun kasvattihan se oli. Upea poika kerrassaan!

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Kiitoksia kauniista sanoista kasvatistani :) Itsekin tykkään kovasti :) Toivottavasti teillä on onnekas ja menestynyt Tallinnan matka!