maanantai 10. joulukuuta 2007

Ruotsin matka

Oltiin Hassun kanssa Ruotsissa ja mukana oli Ann-Mari kahden cornarin kanssa.
Matkasta piti tulla rentouttava ja stressitön kokemus... Juu niinhän sitä voi suunnitella!
Hassu sai jonkun ihmeen kohtauksen ja huusi vessassa läpi yöt ja kaikella sillä äänellä mitä pojasta lähtee. Voin sanoa, että Hassun ääni on todella kuuluva ja tulee jostain keuhkojen syvyyksistä.
Välillä koitettiin ottaa Hassu huoneenpuolelle, mutta merkkausyrityksien jälkeen palautui vessan puolelle hyvinkin pian.
Näyttelypaikalle päästyämme ja saatuani häkin valmiiksi päätin lähteä Ann-Maria katsomaan. Takaisin tullessani häkissä oli käynyt pyörremyrsky nimeltä Hassu siis hiekkalaatikolla! En voi ymmärtää tuon pojun hiekkis käyttäytymistä, kun sitä hiekkaa pitää viskoa oikein olan takaa. Silmäänsäkin oli saanut hiekkaa, joka melkein muurautui umpeen. Sitä sitten huuhdeltuani useita kertoja vältyttiin suuremmilta vahingoilta.
Saavutuksena oli lauantaina BIS ja sunnuntaina TP. Samat kissat siellä oli molempina päivinä, mutta lauantaina toiselta tuomarilta pääsi TP:ksi balineesi ja sunnuntaina voiton vienyt SIA n 21. Näin ne tuomareiden mielipiteet voivat vaihtua!
Takaisin tullessa laivalla autoja olikin sitten aivan tajuttomasti. Käsivoimia tarvittiin, että saimme roudattua boxit ja muut tavarat kolhimatta autoja. Ruokailun jälkeen oltiinkin jo niin väsyneitä, että mentiin hyttiin ja nukkumaan.

Ei kommentteja: