tiistai 18. maaliskuuta 2008

Aivan muuttunut Sale!

Niinhän siinä kävi, että Onnin muuttaessa poikien luo, Sale on ollut aivan rakastunut. Juoksee Onnin perässä ja todennäköisesti luulee tytöksi. Varsinainen muodonmuutos!

Se on tullut nyt ainakin huomattua, että Get off aine ei vähennä merkkailua, mutta vie hajun kyllä pois jättäen raikkaan sitruunan tuoksun. Joka häviää parin päivän sisällä.
Vaippa sen sijaan hillitsee ainakin jonkin aikaa. Ennen Dumbo merkkasi lammikoita ja nyt vain peukun kokoisia alueita. Ensimmäisen kerran varmaan puoleentoista kuukauteen Dumbo teki kakkoshädän hiekkikseen, jeee... aivan mahtavaa!!!

Pitää ihan ääneen ihmetellä Onnin pikkuisia palleja!! Siis en ole ikinä nähnyt uroksella noin pieniä nuppineulanpään kokoisia palleja. Aivan omituista.

Onni on kyllä aivan super rohkea. Hän menee suoraan vieraan kissan eteen ja katse kysyy, että: "mitäs leikitään?"

Sulolla on alkanut äänenmurros. Ääni on tosiaan muuttunut hyvin kantavaksi, mutta on silti ihan siedettävä. Hän on sitä mieltä, että kaikkea uutta on sähistävä on se sitten kuinka pientä tahansa.

Vekara on ihan mahdoton. Hänellä on tapana puskea jalkoja ihan koko ajan eikä siinä pysty oikein kävelemään, kun toinen on aina jomman kumman jalan kimpussa. Jalkafriikki!

Ei kommentteja: