torstai 6. maaliskuuta 2008

Pallit jäi...

No niin nyt Killer on sitten kastroitu. Eipä ole vielä herännyt vaikka leikkauksesta on jo kolmisen tuntia.
Killer sai niin paljon kehuja lihaksikkaan ja uljaan ulkomuotonsa vuoksi. Taisi poika arvata mihin joutui, kun menomatkalla yritti kaivautua boxin takaseinästä ulos.

Eipä olisi kannattanut juoda kissayhdistyksen kokouksessa kahvia! Valvoin koko yön, vaikka oli vapaayö!! Niin olisi tietysti pitänyt muistaa tuokin.

Mitäköhän mieltä muut kasvattajat tai kissanomistajat ovat blogien pitämisestä?
Minusta on todella mukava lukea kuulumisia. On ne sitten hyviä tai huonoja. Kaikesta voi saada jotain uutta tietoja ja sitä jollain tavalla tuntee iloa ja surua toisen onnesta tai epäonnesta.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kyllä olen ihan samaa mieltä edellisestä. Vakituinen blogikierros tulee tehtyä lähes päivittäin ja joskus useampaankin kertaan päivässä, kun niin kovasti odottaa kuulumisia tutuista kissaloista :) Ja on myös mukava löytää uusia mielenkiintoisia blogeja, joita voi käydä lueskelemassa, vaikka ei niin tuntisikaan blogin pitäjää.

Tukeakin on tullut saatua blogikommenttien kautta vaikeimmissa paikoissa ja myönteisiä kommentteja lukiessa ilahtuu aina :)

rosolli kirjoitti...

Olen Sailiksen kanssa samoilla linjoilla :-) Lueskelen nelkuista ja maatiaisista kertovia blogeja vähintäänkin päivittäin!

Elina & Möykkykolmikko

maarit kirjoitti...

Minäkin innostuin vähän aikaa sitten aloittamaan meille blogin... siellä on myös kaikkea, hyviä ja huonoja uutisia, kuvia ja normaaleja sepustuksia. Mukava on lueskella kaikkien kuulumisia!