tiistai 15. heinäkuuta 2008

Ahkera työntekijä


Tässä komeilee Eirenen Locura "Tekla", OSH n var ja alempana Eirenen Last change "Hilla", OSH a var. Kiitos Piritta upeista kuvista.
Siis kyse on S*Merlions King Kong Knock ja Eirenen Bella Rayn jälkeläisistä.

Olen niin ahkera, että vapaayönäkin menen töihin. No joo ihan vahingossa ja vapaapäivittäjä tuli hätistämään kotiin nukkumaan, mutta kyllä hieman nauratti. Meni sekin vapaayö harakoille!

Diivan vatsassa käy kova kuhina. Välillä tuntuu, että Diivaa ärsyttää pentujen liikkeet, jonka vuoksi heiluttelee häntäänsä hyvinkin äkäisesti. Nuku siinä sitten, kun voi piiskahännästä tulla päin näköä kesken unien. Jännä juttu sinällään, koska Diiva on hyvin tyytyväisen oloinen eikä millään lailla ärsyyntynyt, mutta se häntä tosiaan heiluu kuin vispilä. Oma arvioni on 2-4 pentua. Hieman vaikuttaa välillä olevan toispuoleinen, joka taas tarkoittaisi paritonta lukua. No se me nähdään ensi viikolla.

Niin ja tänään tuli Sandran pentujen rekkarit. Oltuaan vain 10 viikkoa matkalla! No tähän tulee varmaan parannus ensikuusta lähtien toisen SRK:n toimistovirkailijan myötä. Uskoisin ainakin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ahkera tosissaan! :)