torstai 24. heinäkuuta 2008

Nauru pidentää ikää

Jos tuo pitää paikkansa niin tuli ainakin muutama vuosi lisää.
Eli pyykkäsin ajatukset tietysti tulevassa synnytyksessä ja kuinka kävikään. Otin koneesta kaninkarva villatakin, joka oli kudottu todella ohuesta langasta ja sen läpi saattoi nähdä. No nyt se on minikokoinen ja todella huovutetun näköinen karvakasa. En voinut muuta kuin näyttää Jennille ja sitten me naurettiin...eikä ihan vähän.
En saata ymmärtää kuinka olen voinut laittaa kaninkarvaisen vaatteen normaali pesuun. En sentään ole ensimmäistä tai toistakaan kertaa pyykkäämässä saati sitä pesemässä. Eli syytän tulevaa synnytystä.

Siis ei ole vielä pentuja, mutta näyttää siltä kuin ihan koska vain. Ei ole vuotoa. Lie mitä ollut kosteus aiemmin, mutta ei sitä ollut paljoa. Korkeintaan pari tippaa kaiken kaikkiaan. No ihan hyvä, ettei liian aikaisin tulleet ja nyt saavat tulla ihan luvalla.

Sellainen piirre on tullut ilmi Diivassa, että tulee vatsani tai selkäni päälle makaamaan, kun ei normaalisti sellaista tee. Yleensä tulee vain viereen. Niin ja sitten se häntä vispaa...joo siis olen jo useita kertoja saanut naamaani piiskaniskun. Ei tunnu mukavalta.

Dumbosta on tullut kiusanhenki varsinkin Kiselleä kohtaan. Tai yrittääkö nousta ylemmäksi arvoasteikolla. No joka tapauksessa haastaa kisailuun Kiselleä aina ajoittain. No Kiselle on sellainen matami, ettei hänen yli kävellä. Ja hyvä niin pysyy jonkinlainen kuri Dumbollakin.

Ei kommentteja: