perjantai 29. elokuuta 2008

Liian painava?

Sulon käyttämä kiipeilypuun taso hajosi. Eli onko poika liian painava? No ei sentään, mutta ei näköjään kestänyt tuo versio. Se on sellainen taso, jossa on reikä keskellä ja näin tulee mukavan pehmeä nukkuma alusta. Se onkin ollut ahkerassa käytössä. Saku on todennäköisesti taas päästellyt hajumerkkejään. Ei uskoisi, kun itse poitsu on kuin viilipytty. Ei kyllä stressaa mistään. Hyvähän se on näyttelyitäkin ajatellen. Uusi nimi Sakulle on syöppö. Kaikki kelpaa vaikka juuri olisi syönyt.

Rakas Razzle löysi myös oman kodin ja muuttaa viikonlopun jälkeen. Parasta kotia odotti ja sen myös sai! Tulee niin poikaa ikävä. On hän niin hyvä tyyppi!

Hieman nyt askarruttaa miten tuon Annin synnytystä hoitaa pitäisi. Kisellen pitää olla kuitenkin aivan vieressä, kun hän on niin mamissa kiinni. Eli Anni rauhoittuu vain Kisellen ollessa lähellä. Kiselle saa sellaisia hepulikohtauksia, että ihan ihmettelen. Tuntuu kuin hän itsekin ihmettelisi. Oikea vauhtimamma!

Anni on nyt sitä mieltä, että synnytys alkaa aivan pian. Komentaa Razzlea synnytysboxiin ja muutenkin käyttäytyy levottomasti. Pennut siellä vatsassa vain menevät kuperkeikkaa, jonka vuoksi Anni luulee niiden haluavan jo pois.

Ei kommentteja: