tiistai 7. lokakuuta 2008

Näyttelystä

Lauantaina Sulo ja Sale kilpailivat keskenään paneelissa, jonka Sulo voitti. En muista koska olisi ollut paneelissa balineesit kisaamassa keskenään. Aivan kummallista ja kun niitä uroksia oli kuitenkin mistä valita molemmilla tuomareilla. Salen sisko Shania veti heti aamulla jo niin monta hernettä nokkaan, että päivästä tuli varsin stressaava kotonaan viihtyvälle neitokaiselle. Tässä syy miksi kannattaa aloittaa jo pennusta asti käymään näyttelyssä niin kissa saa kokemusta eikä sitten stressaa niin voimakkaasti.

Tuosta tulikin mieleeni, että pitääkin ilmoittaa Diivan tytär turokin näyttelyyn. Razor Sharp vaikuttaa sellaiselta, että pitää hieman tehdä töitä, että toinen osaa suhtautua uusiin asioihin oikealla tavalla. Aivan erilainen kuin veljensä.

Sunnuntaina sitten Sulo ja Saku pääsivät paneeliin ja Sulo oli voittaja Sakun hävitessä pömppövatsansa kanssa. Nyt pitääkin panostaa tuohon Sakun turkkiin. Luulen, että hormonitoiminta aiheuttaa kiusaa eli turkki on avoin, erittäin karhea ja rasvainen vaikka mitä sille tekisin.

Nyt pitää lähteä pyydystämään kissoja eläinlääkärin vastaanotolle rokotuksille ja testeille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulohan pärjäsi hyvin! Onnea :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut näyttelymenestyksestä!