tiistai 14. lokakuuta 2008

Taas yksi näyttely takana

Ja voi pojat...kyllä olikin raskas viikonloppu. Tuli yhteensä 6 tuntia nukuttua koko viikonloppuna. Ja kroppa oireilee vähän joka tavalla unenpuutetta ja rasitusta, mutta nyt onkin aikaa hieman levätä. Lauantaina olisi liittokokous, mutta uskoisin siihen mennessä saavani takaisin tätä unenpuutetta.

Rokki-poika voi paksusti ja ruoka maistuu todella hyvin. Juoksuharjoituksia harjoittelee innoissaan ja seurustelee muiden kissojen kanssa. Tästä pojasta tulee todella itsepäinen "pirulainen". Vieläkin näyttäisi, että olisi ihan yksivärinen. Kuvio päässä on epäselvä eikä sitä ole selässä tai kyljissä. Alempana vatsassa voi nähdä täpliä. Alustavasti rekkaan pojan punaiseksi ja vaihdan sitten jos on tarvetta. DNA-testiä taas taidan tarvita niin asia tulisi selville heti.

Diivalla on jo kolmas kiima aluillaan pentujen jälkeen. Pennut ovat olleet täysin terveitä, etkä rokotuksestakaan tullut mitään oireita. Tehosterokotus olisi kuun viimeisellä viikolla ja Rokki-poika saa tulla samalla ensimmäiseensä, kun hänellä ei ole mitään vasta-aineita, kun ei ole saanut emonmaitoa kuin ihan pikkuisen Diivalta.

Turokin näyttelyyn olenkin lähdössä suurella kokoonpanolla eli mukaan tulevat Diiva, Saku, Razor Sharp, Sulo ja Kiselle. Toivottavasti saan edes tämän kerran kasvattajaluokan täyteen. Kiselle on nyt upeassa näyttelykunnossa eli se pyöreys on hävinnyt kokonaan ja turkki kiiltää ja on aivan mahtava. En edes muista koska olisin sen viimeksi pessyt ja silti se on todella kiiltävä ja silkkinen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jopas nyt on ollut paljon näyttelyjä. Välillä on kova ikävä sitä harrastusta, jospa Mambon ja Miron kanssa voisi sen vielä aloittaa uudelleen kunhan tullaan suomeen? :)