tiistai 13. lokakuuta 2009

Astutuksia

Niin viime viikonloppuna Nappulan morsian kävi uudestaan, kun aiemmin ei tulosta tullut tai oliko ollenkaan astumisia.
No nyt olin avaimenreiästä katsomassa itse aktia ja äänetkin olivat aivan toista luokkaa. Tyttönen lähti alistuneena, mutta tyytyväisenä kotiinsa odottelemaan tuloksia. Eli luvassa pitkäkarvapentue.

Tupla taisi huudoista ottaa itseensä ja on täällä täydessä kiimassa. Eli Sakun karvanopat lähtee, kun kiima on ohitse.

Sharpin vatsa se on aika suuri jo vaikka synnytykseen on vielä 3-4 viikkoa aikaa. Ruokahalu on pohjaton!! Sharpin ääni ei ole ihan pienimmästä päästä ja osaa sitä käyttää eli minä annan ruokaa eteen aina kun tuleva mami sitä haluaa. Saas nähdä miten tulee toimeen tuon vatsansa kanssa, kun jo nyt tuntuu olevan vaikeuksia asetella sitä mukavasti.

4 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Jännityksellä odotetaan.... toivottavasti mamma jaksaa massunsa kanssa! :D

Unknown kirjoitti...

Jännittävää! Onnellista odotusta kaikille osapuolille. :)

Hanna kirjoitti...

Kiva että pentuja taas tulossa! Terveiset Mambolta, Nalalta ja Mirolta! Meillä ei puhettakaan aikuistumisesta. Ihan kakaroita ovat kaikki, Mambo varsinkin höyryää hienosti huiskuleikkiä iltaisin, Miro kiusaa ja pomottaa tyttöjä tasapuolisesti sekä meuhaa villasukkien kanssa (vieläkin silloin tällöin niskan rokotuskohta kutiaa mutta tärinää en ole pitkään aikaan ainakaan huomannut ja rokotuskohta näyttäisi nyt rauhoittuvan) ja Nalan kanssa pitää jutella ainakin puoli tuntia töistä tultua kuulumisia ja neiti ottaa iltarapsunsa.

MissMisery kirjoitti...

Onnittelurapsutuksia 1-vuotiaalle Nappulalle!