perjantai 30. lokakuuta 2009

Pentuja odotellessa

Sakun toipuminen on ollut erittäin helppoa ja nopeaa. Hän muuttaa tänään uuteen kotiin. Hieno ja rauhallinen poika! Ikävä tulee...

Tuplan nisät punoittaa ja olen erittäin toiveikas odottaessani, että tulisi se neljä viikkoa astutuksesta jotta asia varmistuu. Ultrassa en naaraita käytä vaan jaksan odottaa....pitkäjännitteisyyttä tarvitaan kasvatuksessa ja tässähän tuo kasvaa. Hurmaava tyttö tosiaan. Kehrää ja puskee minkä ehtii, mielettömän hyväluonteinen.

Nyt olisi useita aikuisia nuoria kissoja löytänyt uudet kodit, mutta tällä hetkellä ei ole mitä antaa.
Erään pariskunnan simsku kuoli juuri 20v. iässä. Aivan liikutuin hänen tarinoihinsa kisustaan, rakkaudesta simskuun ja tietysti tähän yksilöön.

Norjan tuontini St.Hallvard's Farah Diban emäntä soitti ja kehui kuinka oikea kissa on heille. Toivottaa vieraat tervetulleiksi ja muuttaa vanhaa käsitystä, että mukamas simskut olisivat ilkeitä. Täytyykin muistaa laittaa kasvattajalle kuulumisia.

Kyllä on kauan kestänyt Dumbon ja Kisellen ystävystyminen, mutta nyt se on tapahtunut. Kesti vain vaivaiset 5 vuotta! Enää eivät jahtaa toisiaan ja kykenevät olemaan hyvinkin lähekkäin. Kiselle on todellakin paljon onnellisempi ja leikkii kuin pikku pentu. Mahtavaa seurata hänen toimiaan ja olen todella onnellinen, kun ei tarvinnut häntä antaa minnekään.

Sharpin vatsassa möyritään. Ruoka maistuu ja muutenkin tuntuu olevan tyytyväinen oloonsa. Kovasti keskustelevat Nappulan kanssa ja Sharp haluaisi tutustua, mutta ei vielä ole oikea aika. Synnytystä pelon sekaisin tuntein odotan, kun kaikki ei aina mene niin kuin pitäisi. Noh...ei voi muuta kuin odottaa ja ottaa vastaan mitä tuleman pitää. Sympatiani kaikille joilla kaikki ei ole mennyt odotusten mukaan, sillä näitä on tässä ollut.

Ei kommentteja: