torstai 5. elokuuta 2010

Kiirettä piisaa...

Huomenna on pentujen kuvauspäivä ja lupaan laittaa ne esille. Olen kyllä ottanut kuvia, mutta ne on kaikki olleet niin tärähtäneitä, että ei voi julkaista. Hiekkalaatikolla käyvät ja kiinteää ruokaa syövät. Emo huolehtii hyvin ja marmattaa jokaisesta asiasta.

Tuontikollini on Norjasta N*Attack's Dressed for Success, OSH d 24 niikuin facebookin ystäväni tietävät. Nini ja uusi tulokas lempinimeltään "Kinuski" tulevat vallan mainiosti toimeen ja tänään Kinuski yritti imeä maitoa Ninin nisistä. Kumma juttu sillä Ninillä ei ole vieläkään ollut ensimmäistäkään kiimaa. Kova menijä tuo punainen pantteri...

Edellisestä pentueestani Mad Love etsii edelleen uutta kotia. Hän tulee huomenna luokseni siksi aikaa, kun sen löytää. Aivan rodulleen tyypillinen ja varsin ihastuttava luonne! Myös Nappula eli Eirenen Swing line, BAL b 21 etsii kotia ja luovutus kastroinnin jälkeen...mitä niillä palleroilla tekee, kun on tuhkaa täynnä;-) eli tuhkamuna. Nappula on sosiaalinen ja tulee toimeen samanlaisten kanssa.

Meillä on tulossa remontti ja vielä suuri sellainen eli tilaa ei ole kovinkaan monelle kissalle ja jos niiden kemiat eivät kohtaa niin pulassa olen. Kiselle rakkaani ei jostain syystä tule toimeen kenenkään kanssa ja haluaa olla vain yksin ihmistensä kanssa. En haluaisi hänestä luopua, mutta jos täydellinen koti löytyy niin sitten voisin harkita. Hän lähtee taas tyttäreni luo pitämään seuraa.

Toivon myös, että Sharp lähtisi yhden pentunsa kanssa samaan kotiin ja tietysti steriloituna. Näin Sharp saisi viettää elämänsä onnellisesti omansa kanssa.

Alustavia varauksia pennuista on, mutta katsotaan nyt mihin ne johtavat. Luultavasti suklaa- tai pananaamio uros jää kasvatukseen.

1 kommentti:

MissMisery kirjoitti...

Oi kun olisi vain rahaa ja enemmän tilaa niin Nappula olisi niin tervetullut asumaan veljensä luo. Se on niiiiin söpö! Laitatko kuvia siitäkin, pliis? :)