torstai 11. marraskuuta 2010

Kuulumisia

Täällä on varsin rauhallista. Mitä nyt tuo Nini on kiimaillut pariin otteeseen todella voimakkaasti. Kinuski ei vielä ymmärrä mitä pitäisi tehdä, mutta ehkä seuraavasta kiimasta sitten. Pientä rasvoittumista Kinuskin hännässä on havaittavissa eli toivoa on.

Sharp ei siedä poikaansa Texiä juurikaan ja Kinuskista onkin tullut hänen suojelijansa. Lätiköi molemmilla käpälillään Sharppia, kun komensi poikaansa liikaa. Texi poika on kyllä aivan mahdottoman läheisyydenkipeä ja haluaa vain halauksia.

Sharp teki tuossa muutama viikko sitten poikansa otsaan mukavan vekin eikä siihen ole vieläkään kasvanut karvoja. Näin ne kissaemot joskus käyttäytyvät. Sharp päätti, että nyt riitti tämä emona olo. Omituinen kissa sillä välillä huutelee pentuaan, mutta useimmiten lätilöi päin otsikkoa.

Täällä on pitkästä aikaa avoimien ovien aika eli kaikki ovet paitsi makkarin ovat auki. Makkarissahan ei kissoja ole ollut noin vuoteen. Pientä järjestelyä vaatii naaraiden kiimat ja Mad Love, joka ei saa olla kiimaisen naaraan kanssa yhdessä.

Ei kommentteja: