tiistai 19. huhtikuuta 2011

TUROK takana

Kinuski valmistui CH:ksi ja Mad Love PR:ksi. Mad oli lauantaina myös tuomarin paras ja sunnuntaina kategorian paras. Raskas viikonloppu oli, mutta pojat käyttäytyivät erittäin hienosti ja olen todella tyytyväinen tuloksiin. Onneksi oli auttavia käsiä omien kissojen kanssa. Kädet kuin oli täynnä pääassarin tehtävissä. Sunnuntain erikoinen paneelijärjestys oli odotettua sujuvampi. Olisin tietysti voinut assareille tehdä muistilapun, josta olisi ollut helppo seurata missä mennään ja mitä seuraavaksi. No ehkä seuraavaksi, jos päädytään samanlaiseen luokittain menevään paneeliin.

Mad sai taas moitteita liian syvistä silmistään, mutta minkäs sille mahtaa. Ainahan ne ovat olleet tuollaiset eikä muuksi muutu. Muuten erittäin hyvä näyttelykissaksi. Yllätyin todella sunnuntain voitosta, sillä vastassa oli upea vihreäsilmäinen itis. Kinuski taas sai hyvää palautetta turkin lyhyydestä, kuviosta ja vartalosta. Silmät ovat liian pyöreät ja vihreä on vasta tulollaan. Pään muotokin saisi olla parempi. Tämä oli Kinuskin viimeinen näyttely.

Tuplan pennut voivat hyvin paksusti ja ovat todella eloisia viikareita. Ninin pentu painaa jo 217g ja on tyytyväinen saamaansa huomioon. Nini hoitaa erittäin hyvin pienokaistaan. Nini tullaan astuttamaan seuraavasta kiimasta kasvattini Texas Tornado simsku variantin kanssa, jonka jälkeen kolli leikataan ja siirtyy sijoituskodin omistukseen.

Ei kommentteja: