torstai 29. syyskuuta 2011

Kotia vailla

1.3. syntynyt itämainen lyhytkarva SunFlower etsii uutta kotia. Kilpikonnaväritteinen kasvattini palautui valitettavasti ostajan maksuvaikeuksien vuoksi luokseni ja etsii perhettä, jossa olisi ainakin 1 kissa. Koirista hän pitää myös ja lapsetkin olisivat toivottuja, mutta ei pakollisia. SunFlower on luonteeltaan sylissä viihtyvä, sosiaalinen, osallistuva, aktiivinen, hyppii erittäin korkealle eli kodissa ei taida olla paikkaa, joka ei jäisi tutkimatta. Tämä kuva on pentuajalta ja tyttö on kasvanut siitä, mutta edelleen erittäin pentumainen, hoikka ja pitkä. Paljon asioita kerrottavana tytöllä tuntuu myös olevan. Ne ovat lähinnä syliin pyyntöjä ja vastailuja keskusteluun. SunFlower luovutetaan, joko leikattuna tai leikkaus-sopimuksella hännässä olevan pienen knikin takia. Sterilointi pitää kuitenkin tapahtua varsin pian. Täytyy sanoa, että kisusta on pidetty hyvää huolta ja kasvatettu oikein, kiitos siitä Lauralle ja on todella valitettavaa, että näin kävi.

Etsitään sijoituskotia siamilais urokselle lähialueelta. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Pennut voivat erittäin hyvin edelleen ja kasvavat kohisten. Nuo aikuiset pojat täällä järjestävät sellaista toimintaa heille, että välillä pitää pelätä, että koko talo hajoaa. Tanner tömisee ja useita kertoja päivässä!! Kissat peräkkäin juoksevat rappusia ylös ja alas toistaen sitä moneen kertaan.

Tulin siihen tulokseen, että leikkautan Ninin ennen TUROKin näyttelyä, ehkäistäkseni mahdollisen vahinkoastumisen. Muutenkin mietin tarkemmin näyttelyyn tulevat kissat eli vain 2 tulee mukaan molemmille päiville.

Ei kommentteja: