perjantai 16. syyskuuta 2011

Nimet pennuille

Vihdoin sain päätettyä pentujen nimet. Poika on Wild Wiggle ja tyttö Fenua Maohi. Poitsu on aivan mahdoton tapaus. Riiviö etten sanoisi. Energiaa riittää leikkiä niin hoitosetien kuin siskon kanssa. Sisko on välillä hätää kärsimässä. Raapimapuu on tullut tutuksi sekä verhot ja kaikki muukin. Niin ja muutamaan otteeseen varpaanikin. Varsinainen Vili Vilperi! Molemmat ovat edelleen virheettömiä. Vili Vilperin varaustilanne riippuu PRA-tuloksesta.

TUROKin näyttelyyn osallistutaankin hieman suuremmalla porukalla. En aivan vielä ole päättänyt keitä sinne ilmoitan, mutta Madi ainakin. Luultavasti myös True Love ja Humdinger. Ehkä myös Fenua Maohi äitinsä kanssa. Sen jälkeen Nini steriloidaan. Kinuski on jo kastroitu tuossa jokin aika sitten.

Eipä täällä sen ihmeempää, kuin omenamehun tekoa ja sienien putsausta. Tuo avokki perha.. tuo jatkuvasti myrkkysieniä. Onneksi sienet ovat tuttuja. Jääkaapissa odottaisi ämpärillinen perattavaa. Niin ja se remontti on alkanut. Purkujätettä ulos ja uutta sisään. Paljon olisi vielä tekemistä ennen kuin lumi saa tulla maahan.

Tuplan kiimat on jo joka toinen viikko tai jopa useammin. Tytär on jo muutaman kerran yhtynyt mukaan. Ei kuitenkaan kestä aivan viikkoa, mutta minusta aivan liian aikaisin aloittaa nuo huudot. Yritän hieman lihottaa Tuplaa ennen seuraavaa astutusta, mutta kuten kaikki tietävät se ei ole helppoa. Kiimojen aikana nuo pojat yrittävät astua toisiaan, paitsi Humdinger joka yleensä on se hurmaava kohde. Voi Hemppa raukka!

Ei kommentteja: