perjantai 25. huhtikuuta 2008

Kyllä harmittaa!

Siis se, kun en aiemmin laittanut kolleille vaippoja. Tänään pestessäni vanhasta asunnosta kollin merkkailut jalkalistoilta, kynnysten alta, seiniltä, ikkunoista ja vaikka mistä. Tai ainakin siltä tuntuu ja yllättäen kollit osaavat ruikkia mitä ihmeellisimpiin paikkoihin. Ei ole kollin pitäminen helppoa. Tekisi mieli leikkauttaa kaikki, mutta pääasia on, että pahin kusija on jo leikattu. Vekarakin pysyy aisoissa, kun ei näe toisia kolleja. Vekarahan alkoi merkkailemaan jo hyvin varhaisella iällä.

Näyttäisi siltä, että Sandran tyttö olisikin balineesi ja sehän on suorastaan mahtavaa.

Nauruttaa vieläkin ensimmäisen kerran, kun päästin kissat tutustumaan uuteen asuntoon. Dumbo mennä viiletti huoneesta toiseen kaula pitkänä eteenpäin, korvat vaakatasossa lerppuen ja häntä kattoa kohti. Siihen päälle vielä pienoinen utelias ulina niin jo oli naurettavaa. Siitä, kun olisi saanut kuvan!

Dumbolla on sitten ärsyttävä tapa kulkea tiskipöydällä ja juuri silloin, kun teen siinä jotain.

Isäni oli laittamassa ovia paikoilleen ja Onni hyppäsi niskaan ja Dumbo katsoi tärkeänä vierestä, että tulee hyvää jälkeä.

Eilen illalla pennut päättivät lähteä maailmaa kiertämään tai no makuuhuonetta nyt ensimmäiseksi. Emo oli tietysti aivan paniikissa.

Ei kommentteja: