keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Vihdoin!

No niin...uudessa asunnossa ollaan ja nettikin toimii. Kaikki on tietysti aivan sekaisin vielä, mutta kyllä ne tavarat löytävät paikkansa piakkoin. Kollitkin ovat merkanneet uuden kodin omakseen ja Sale on osoittanut kiinnostusta toista sukupuolta kohtaan. Sopraanon lailla laulelee sulosointujaan. Ääni on kyllä varsin omituinen ja siis niin hentoinen, jopa tyttömäinen. No on hän jo väkisin yrittänyt tapaamaan Sandraa ja Angelia. Taitaa olla jommallekummalle tulossa kiima, kun Sale niin innoissaan on.
Salen muutto viivästyy hieman, koska hänen siskonsa Shania, jonka luona on Salen uusi koti oli steriloitavana ja Shania oli saanut revittyä leikkaushaavan auki. Haavasta oli tullut sisuskalut ulos, mutta nyt tilanne on saatu hallintaan ja odotetaan hieman, että Shania paranee.

Pitäisi tässä hässäkässä vielä ommella parit näyttelyverhot viikonlopun näyttelyyn.

Linda Lou alias Lissu lähti omaan kotiinsa poikien palvottavaksi.

Onni-poika etsii vielä sitä oikeaa kotiaan.

Myös Dumbo etsii uutta kotia, mutta vain jos se oikea tulee eteen. Monia läheltä piti tilanteita on tullut estettyä ja valitettavasti luulen, ettei se tästä parane. Dumbo on näköjään kateellinen Sulon ja Salen tuuheista hännistä. Välillä yllätän Dumbon karvoja suussa ja toiset pojat ovat kauhusta kankeina.

Ei kommentteja: