maanantai 24. marraskuuta 2008

Turok takana

Huh huh!!
Kyllä olikin iso näyttely ja silti aikataulussa pysyttiin hyvin. Diiva valmistui CH:ksi ja Sulo ja Kiselle saivat sertinsä. Razor Sharp sai mukavan arvostelun, vaikka olikin aluksi kauhusta huutava ja jäykkä takertuja. Diivakin hieman reagoi tyttärensä korvia vihlovaan huutoon, mutta ei onneksi häirinnyt sen enempää. Se jäikin Diivan viimeiseksi näyttelykerraksi ja tällä hetkellä ovat saunatreffeillä Sakun kanssa. En oikein ota selvää onko Diivalla kiima vai ei, mutta Sakulla on kova yritys ainakin eli jotain siihen viittaavaa on ilmassa. Diivasta ei juurikaan tiedä koska alkaa ja koska loppuu, kun huutelee ja käyttäytyy kiimaiselta lähes koko ajan.

Saku oli lauantaina tuomarin paras. Hieman kyllä huvitti tuo Sakun käytös. Eli minun piti tuoda Saku aina "heräämään" tuomarihäkkiin, kun unenlahjat ovat niin mahtavat. Venytyksessäkin hieman raotti silmiään, mutta hyvin laiskasti. Jos jostain tuli jonkin kiinnostava ääni niin silloin jopa kiinnostui katsomaan ympärilleen. Äärimmäisen rento tyyppi!

Huomaa, että Suloa on alkanut kollittamaan oikein kunnolla, kun ei enää ruoka maistu niin hyvin. Sulo ei päässyt sunnuntaina edes tp-valintoihin, koska oli sen verran heikot pointit! Että näin. Tuon enempää ei punatabbyllä pitäisikään olla. Noh, jokaisella tuomarilla on oma mielipide.

Ai niin Veeran poikki mennyt jänne ei sitten ollutkaan akillesjänne vaan joku muu, joka ei juurikaan haittaa menoa.

Ei kommentteja: