maanantai 10. marraskuuta 2008

Vihdoin

Rokki-poika sai tänään kolmoisrokotteen ja eipä näytä menoa hidastavan enää.

Sandran pojat eivät enää meinaa pysyä pesän lämmössä vaan haluavat tutustua ympäristöön. Päivällä etsittiin poikani kanssa toista ja ehdin jo hätääntyä, kun löytyi boxin reunalta lämpöisen viltin sisältä.

Tulis jo turokin näyttely pian. Diiva on alkanut merkkaamaan ja kiima jatkuu edelleen. Hyvin rasittava tapaus tyttärensäkin, kun veljet ovat poissa niin pitää leikkiä varpaillani. Töistä tullessani kietouduin peiton sisälle ja silti jostain aina pikkuinen käpälä terävine kynsineen löysi varpaani. Pitäisi varmaan siirtyä makuupussin käyttöön. Joo ja sitten kun ei enää löytänyt varpaitani niin hiukset kelpasivat mainiosti.

Luentopäivillä oli hyvin paljon tärkeää asiaa ja suosittelen jokaiselle jos sellaista vielä järjestetään. En kyllä ihmettele jos joku lopettaa kasvatuksen, kun siitä on tehty näin hankalaa vastuineen kaikkineen. Helpommalla pääsisi, kun vain lopettaisi, mutta kun tämä on intohimo ja halu kehittää näitä rotuja.

Huolestuttaa kovin tieto, että Euroopassa jyllää calicista sellainen ärhäkäs muoto, joka tappaa n. puolet sairastuneista. Varokaahan te jotka olette tuonteja hankkimassa. Itse jäädytin omat tuontisuunnitelmat ja tulevaisuus näyttää uskaltaako sitä ihan piakkoin tuoda mitään. Eipä tässä mitään kiirettä ole. Katsellaan miten muilla käy.

3 kommenttia:

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Niin no onhan se vastuu ollu siellä iät ja ajat oli sitten kasvattaja tietoinen tai ei vastuistansa :)

Eirenen kissala kirjoitti...

Joo tiedän ja vika onkin juuri siinä, että moni kasvattaja ei ole tietoinen mitä se vastuu kattaa.

Anonyymi kirjoitti...

Sinullekin on palkinto :D