torstai 13. toukokuuta 2010

Kauhun hetkiä!!

Taidan vieläkin olla hieman shokissa sillä tuossa muutama tunti sitten huomattiin, että Niniä ei löydy mistään. Käännettiin kaikki paikat eikä löytynyt. Olin silloin jo aivan paniikissa ja mietin eilen avaamaani tuuletusikkunaa yläkerrasta, josta hyttysverkko on lähtenyt irti ja tietysti kävi mielessä jos väliovi on jäänyt joltain hieman raolleen edes hetkeksi niin sinnehän tuo rohkea tyttönen on mennyt.

Voitte varmaan kuvitella päässäni pyöriviä kauhukuvia mitä on tapahtunut. Tuuletusikkunasta on useamman metrin pudotus ja alla kalliota. No tietysti etsin kalliosta jälkiä niitä kuitenkaan löytämättä. Kattoakin tiirailin josko sinne olisi kiivennyt, mutta ei sielläkään. Etsimässä oli kolme ihmistä ja he kyllä huomasivat kuinka suorastaan hysteerinen jo olin ja yrittivät rauhoitella.

Lähdin sitten kävelemään ympäri tonttia ja puuvajaa kohti, kun on siinä läheisyydessä ja siellä on suojaa. Siinä sitten huutelin Niniä ja pääsin vain vajan oviaukolle niin sieltä kuului pieni miu ääni. Ninillä on äärimmäisen pieni ääni, mutta hyvin tunnistettava ja siinä sitten juttelin ja Nini vastasi hyvin sujuvasti. Vajan nurkassa oli tyhjä puinen lava ja siellä alla hän miukui. Onneksi Nini on erittäin rohkea ja sosiaalinen niin sain hänet helposti sieltä alta pois. Kädet ja jalat täristen kävelin takaisin kotiin pitäen hellästi, mutta äärimmäisen varmasti Ninistä kiinni.

Hetken siinä toivuttuani shokista Nini pääsi pesulle ja sai tuoretta sydäntä. Tyttö ei ollut moksiskaan tapahtuneesta. Kovasti olen miettinyt miten tällainen on voinut tapahtua ja ainoana mahdollisuutena pidän juuri avonaista väliovea. Nini ei ainakaan tunnu ontuvan tai muutenkaan vahingoittuneen ja jos olisi yläkerran ikkunasta mennyt niin olisi tullut luultavasti jotain jälkiä. Todennäköisesti Nini on ollut koko yön ulkona!!!

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Jaiks!! Onneksi selvisitte säikähdyksellä, sekä kissa että emäntä!

Katriina L. kirjoitti...

Onneksi ehjin nahoin selvisi ja varmasti pienellä säihkähdyksellä ja samalla huimalla seikkailuretkellä ;o)