sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Meillä odotetaan juhannuspentujaSharp on hyvinkin tiine. Perjantaina tuli 4 viikkoa astutuksesta ja vatsa pullottaa oikein mukavasti. Samaan aikaan kun Sharpilla oli kollivieras Nappula "hoiteli" Tuplan mutta kuten osasin jo odottaa niin ei tullut tuloksia. No... pitäköön karvanoppansa vielä hetken aikaa mutta sitten saa ne luovuttaa tarpeettomina. On se hieno uros kun ei pissa haise eikä merkkaile kuin hyvin harvakseltaan. Sharpin kollivieras kun kävi laatikolla pissalla niin haju oli niin hurja että olin ihan varma että on merkannut koko saunan mutta ei....onneksi.

Sain kuvan Twister Alleystä ja liitän sen tähän kun menen toiselle koneelle. Mad Love kävi emäntänsä kanssa vierailulla ja kuvia myös hänestä laitan. Täytyy sanoa että on todella määrätietoinen poju!! Taitaa tulla emoonsa. Tuossa tuo Tupla nytkin juosta vipeltää pallon kanssa leikkien ja on muuten todella ihmisrakas kissa. Menee vieraidenkin syliin istumaan ja puskee kun olisi aina tuntenut. Lue siinä sitten lehteä tai syö ruokaa!!

Ai niin Sulo on nyt löytänyt sen oikean kodin jossa saa olla ainoana kissana eikä ole turhia stressitekijöitä. Liikutuin niin asian kuullessani että kyyneleet vain valuivat. Rakas ihana Sulo! Tämä asia laittaa miettimään miten jatkossa uudelleensijoitan entisiä siitoskissoja. Miten kissan luonne voikaan muuttua joutuessaan väärään ympäristöön! Toivottavasti Sulo unohtaa traumat rakastavassa ympäristössä ja nauttii elämästään.

1 kommentti:

maarit kirjoitti...

Onnea odotukseen! Ja hienoa että Sulollekkin on löytynyt se oma ihana koti!