maanantai 3. toukokuuta 2010

kolliasiaa

Hedelmöitysongelmat ei kissoilla liene ihan sitä luokkaa kuin esim. uhanalaisilla isoimmilla kisuilla ja sieltähän tämä idea on ehkä lähtenytkin. Suomessa keinohedelmöitys ei tietääkseni ole mahdollista. Saas nähdä koska tulee mahdolliseksi monen isän pentueet kissoille! Aika kummallista tuo koirapuolen touhu.

Ainakin turokattiin tulee hyvin kattava artikkeli seminaarista aiheineen. Siellä käsiteltiin myös FIPin jälkeinen elämä kissalassa. Lähetän ehkä myös rotulehtiin artikkelia noista edellä mainituista.

Palaan tuohon kolliasiaan eli Sharpilla kävi ulkopuolinen vieras tuossa reilu viikko sitten ja nyt Nappula saa viihdyttää vain Tuplaa ainakin sen aikaa että selviää onko Sharp tiine. Tuplalle olen myös toista kollia katsonut mutta aika vähän on tuota tarjontaa. Siniset silmät pitäisi olla eikä mikään matadori. Noita itisiä olisi kyllä. Sharpin astutuksella kiire on kuin tuo merkkailee aika paljon ja huutaa kuin hyeena. Tupla taas voi vaikka odottaa Nappulan kypsymistä. Niin ja samaan aikaan kun Sharpilla oli vieras Nappula astui hyvinkin aktiivisesti Tuplaa eli tiedä vaikka nyt olisi tärpännyt.

Ihan mukava tauko pentujen suhteen ja sitä tarvitsen sillä menen itse sairaalaan loppukuusta hakemaan hieman "varaosia".

1 kommentti:

maarit kirjoitti...

Laita ehdottomasti rotulehtiin artikkeleita myös. Lehdet kaipaavat aina juttuja ja minä ainakin haluan lukea noista! :D