tiistai 15. huhtikuuta 2008

Pakkailua pakkailua!

Juu ei ole helppoa pakata, kun kissat ravaa edes takaisin ja laatikkoon sisälle ja ulos. Taitavat luulla tätä pakkaamista joksikin leikiksi. Mä sitten vihaan muttoa, mutta oma koti kullan kallis!
Huomenna saan astua uuteen kotiimme ja muutto on torstaina. Nettiyhteydet saan alustavien tietojen mukaan seuraavana maanantaina. Kunhan tästä selvitään niin sitten onkin jo seuraavan projektin aika eli ulkotarha ja siitä voi tulla isokin.

Sale löysi sittenkin sijoituskodin ja vielä siskonsa luota, joka on tietysti jo steriloitu. Rurok:sta varmaan pääsee jo tutustumaan uudelleen siskoonsa.

Sandran pennut täyttivät jo kaksi viikkoa ja poitsun painoa oli kertynyt 250g!
Tyttö on jo käynyt pesän ulkopuolella ja osaa myös käyttää ääntään. Luulisi kilppariksi, kun huutaa joka asiasta. Sandra on todella suojeleva pentujaan kohtaan ja aina kun yritän katsoa pesään niin tulee keikistelemään siihen eteen. Punnituksessa yrittää tietysti ottaa pennun takaisin. No kai se siitä tasoittuu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tiedän tunteen. Meilläkin hirmuinen pakkaaminen menossa ja kissat ovat aivan onneissaan hyppimässä laatikoihin ja mylläämässä tavaroiden kanssa. On se hyvä kun on paljon apureita!