sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Ei varattavissa pentuja

Niinhän tässä kävi, että SleepWalker valitsi Marian omakseen ja lähtee asustelemaan aikanaan Turkuun. Hyvin ovat sosiaalisia koko Sandran perhe, sillä kaikkea piti tutkia ja hieman maistaa. Leikkiä olisivat jaksaneet vaikka kuinka paljon, mutta rajansa kaikella. Menivät kyllä heti päikkäreille, kun vieraat lähtivät. Siinä tuli hyvin huomattua kuinka vaikeaa on ottaa pennuista kuvia tai siis muita kuin missä näkyy vain pieni osa pentua.

Diivan nisät ne edelleen helottavat punaisina eli nyt voin jo uskoa, että pentuja on tulossa tammi-helmikuun vaihteessa.

Kirjoitettuani joulukortteja en sitten laittanut ylös kenelle eli pahoitteluni jos joku on jäänyt ilman ja mahdollinen toinen tervehdys tulee sähköisesti.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Törö!
Meikäläiselle ainakin joulukortti tuli hyvin perille ;o) Olen nykyään kahden ihananan Eirenen kissan omistaja/palvelija: simsku E. Shakatak eli Simo ja itis-lyhytk. E. Linda Lou eli Lissu. Lisäksi jaloissa pyörii norski Tupuliini Bart eli Randi ja "mummo"-koira Bichon Havanais Aleksandrian Magic Woman eli Honey. Mielenkiinnolla luin Karibian blogia. Eirenen Mambo Freak "Mambo" on Simon emo ja Eirenen Finger Snaps "Miro" on Simon veli. Kiitos ja terkut "ex-emännälle" Susannalle ja muille (itis)kissojen ystäville ;o)