perjantai 5. joulukuuta 2008

Lukemisia

Aamulla töistä tullessani luen turunsanomat, kuten tänäänkin. Nyt tosiaan Sulo päätti, että lukemiset saa riittää ja vaivihkaa tuli puskemaan naamaani ja kaulaani. Hitaasti kääntyi ja asettui makaamaan eteeni lehden päälle. Lue siinä sitten jotain!! Siitä sitten mainitsin Sulolle, joka katsoi minua rakkauden silmin pöristen ja huristen. Näin meillä luetaan aamun lehti!

Pitäisi rakentaa sellainen kiipeilyseinä Sulolle ja Sakulle keittiöön. Mietin vain, että millä saan hyllyt tarpeeksi tukevasti kiinni, että kestävät kollien käytön. Täytyy lisätä aktiviteetin määrää, jotta eivät kyllästy toisiinsa ja kiipeillessä lihakset voimistuvat.

Olen alkanut totuttaa Diivaa tyttärineen Dumboon ja Kiselleen. Dumbo sähisi taas. Kiselle oli kiinnostunut. Diiva meni heti kolleja haistelemaan keittiön oven alta. Razor ajatteli, että tuolla asuu jokin iso ja paha, eikä halunnut tulla tutustumaan. No uusiksi tänään.

Sandran pennut ne kasvaa ja pulskistuu. Jollain tavalla Swing line on ottanut minut omakseen eli voipi olla, että hän jää.

1 kommentti:

maarit kirjoitti...

Meillä ainakin oli kiipeilyseinällä hyllyt kiinni paksuilla metallikoukuilla (jotka tulevat hyllyjen alle) ja ne kesti hyvin Bellankin painon, joten niitä uskallan suositella kaikille! :)