tiistai 16. joulukuuta 2008

Voittajanäyttely takana

Huh!! Selvittiinhän siitäkin. Oli kyllä aika erilainen totuttuun. Sale valmistui championiksi, Sulo oli TP ja Saku sai ensimmäisen sertinsä avoimessa luokassa. Olen ihan tyytyväinen tuloksiin ja Sakun korvien kynnenjäljistä (Diivan tekemät) olin kyllä hieman huolissani, sillä onhan näyttely kauneuskilpailu ja Saku ei ollut oikein näyttelykunnossa.

Sulo ehti kuin ehtikin merkata hotellihuonetta hieman, ennen kuin laitoin pojat kylppäriin. Ihan mukava hotelli, mutta olisin kyllä halunnut Sakun ja Sulon viereeni, mutta minkäs teet jos ei osata käyttäytyä.

Näyttelyssä oli aivan mahtavaa käsitellä useita kissoja ja osa kissoista käyttäytyi aivan eri tavalla kuin omistajansa kanssa. Hienoja kissoja, mutta oli niitäkin joiden olisi pitänyt jäädä kotiin. Noh...tuomarit kyllä olivat valppaina ja sanoivat kyllä tarpeen mukaan mielipiteensä. Hienoa, että asioista sanotaan, vaikka eihän se sitä sano, että omistajat muuttaisivat mitään.

Onko Diiva tiine vai ei?! Siinä vasta kysymys. Ei ole ainakaan kiimoja tullut ja on havaittavissa pienoista pyöristymistä. Nisätkin syttyy ja sammuu eli en niitä vielä uskoisi, mutta ehkä viikon päästä olen viisaampi. Olisi se aika saavutus Sakulta sillä olihan hän alle 10kk astutushetkellä. No aika näyttää.

Olen kallistumassa siihen, että Swing line jää kasvatukseen. Vaikea valinta sillä pojat ovat molemmat siitostasoisia ja todella ihania. No aika näyttää miten tässä käy. Sillä poikani on aivan myyty näille suloisuuksille.

Seuraava näyttely taitaa olla TUROK, koska olen töissä ennen sitä olevien näyttelyiden aikana ja ne ovat sen verran kaukana.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vai jo se velipoika on Champion, Onnea :P Tiedätkö mitä muille veljille kuuluu ja entä tytölle, Shaniako se oli? Olis kiva saada kuvia katraasta :)