keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Minulla taitaa olla tuhkamuna!

Niin siis tuo Eirenen swing line BAL b 21 ei ole saanut tiineeksi vielä yhtään naarasta. Pari ulkopuolista on käynyt mutta ainakaan vielä ei ole tullut tulosta.

Toisaalta Nappulalla ei pissa haise eikä ole kollinposkia eli mahtaako olla steriili? Tai myöhään kehittyvä ja mitään lääkkeitä ei ole elämänsä aikana saanut eli pitäisiköhän koittaa noita Ranskasta saatuja ohjeita?

No katsotaan ja astuuhan tuo mutta näin minun silmin siitin näyttää olevan aika pieni ja vähän väkäsiä.

2 kommenttia:

Tinittin kirjoitti...

Höh, kirjoitin eka vahingossa porokin sähköpostitunnuksilla pitkän viestin ja sitten poistin viestin kun huomasin ettei ollutkaan oma tunnus.. En nyt jaksa enää sitä kirjoittaa uudestaan :D

Mutta tarkoitin sitä sanoa, että ehkä kaikkia ei vain ole tarkoitettu lisääntymään. Itse suosin ennemmin ns. luonnollista lisääntymistä ja jos ei se onnistu, ehkä niin ei tosiaan ole tarkoitettu.

Mirka V. kirjoitti...

Meillähän tuo Santtu 1,5v ei astu ketään, niskasta ottaa mutta siihen se jää :D Ei se laula eikä kuse eikä sen kusikaan haise joten missä lie vika, suurennuslasin kanssa en kyllä ala heilumaan vaikka tuonti onkin :D Pallinsa pitäkööt kun on noin helppo ja jos joskus yrityksessään onnistuu niin hieno homma ;)
Onhan se turhauttavaa kun siitoskissaksi on ostettu mutta eipä tälle taas muuta voi, homeopaattisia olen kokeillut mutta siihen saa jäädäkkin.